Ajánlatok

Gázkazán csomag ajánlatok:

Hőszivattyú csomag ajánlatok:

Kazáncsere csomagokba foglalt kedvezményes bruttó árak, amely tartalmazza a csomag alatt leírtakat, mivel nincs két egyforma épület így az árban szabályoztuk a maximális kémény hosszát (kéményt 5m hosszig, idom\1m) illetve a szereléshez szükséges anyagok mennyiségét ( 3 m csőhossz, 4 elzáró szerelvény, gázflexi cső csere, 20 db idom ) illetve kazáncseréhez szükséges villanyszerelés mely törvényileg szabályozottan elengedhetetlen az eph földelés helyes kiépítése, ez az ár 70.000 ft ig terjed ki a villamos szerelés anyag és munkaköltségére. Csomagban foglalt gázkazánok 20 - 24 kw-os fűtő és kombi készülékek.

A csomagjaink úgy vannak összeállítva, hogy általánosságban elmondható a csomagban foglalt árak jórészt fedeznek minden költséget. Minden készülék csere \ telepítés előtt felmérés szükséges.

Erre figyeljen:

Jelen jogszabály értelmében gázkészülékcserét csak hivatalos gázszerelői igazolvánnyal rendelkező és arra jogosult gázszerelő végezhet.

Továbbá minden gázkészülék cserénél jogszabályban foglalva kötelezően gáz műszaki biztonsági felülvizsgálatot kell végezni, adott esetben nyomáspróbát az esetleges vezetéken történő átalakítás után, illetve a hozzá csatlakoztatott füstgáz elvezetőt tanúsítani kell amennyiben szükséges,  majd egy hivatalos gyártói üzembehelyezést követően  a gázszolgáltató által hivatalos formanyomtatványon rögzíteni kell a kivitelezést.

 A kivitelező és a készülék üzembehelyező továbbá a tulajdonos által aláírt formanyomtatványt a szolgáltató felé továbbítani kell a kivitelezés követően. Ennek elmaradása esetén a készülék csere nem hivatalos eljárásban történt, rosszabb esetben a szolgáltató a gáz fogyasztást korlátozhatja a mérő leszerelésével. 


Önnek semmi teendője nincs hátra dőlhet, mindent intézünk A-Z-ig, csak a gázos és egyéb hivatalos papírok aláírásával kell a végén foglalkoznia.


Minden további kérdésével forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken.

*csomagajánlataink a készlet erejéig érvényesek és az árváltozás jogát fenntartjuk.
*az ajánlatok nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek, kizárólag tájékoztató jellegű.

Szabó Krisztián:  70/428-5969
Szabó Péter:       70/418-4637


Frissítve: 2024.05.28